industriële kast

Handgemaakte industriële tafel op maat

Heb je bepaalde wensen voor een nieuw massief houten tafel op maat die je met de configurator niet kunt samenstellen, neem dan telefonisch contact met ons op of laat ons jouw wensen weten via ons offerteformulier. Wij adviseren je graag over de haalbaarheid van jouw ideeën en helpen je bij het ontwerpen van uw unieke massief houten tafel op maat. Alle tafels zijn volledig handgemaakt in Nederland. Meer informatie over industriële kast.

Bij het maken wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit eikenhout en metaal. Wanneer gewenst is het ook mogelijk om te kiezen voor steigerhout en andere hergebruikte hout. Hiermee haal je een tafel in huis die nieuw is en tegelijkertijd al een heel leven achter zich heeft.

Must have voor thuis: de industriële eettafel

In het middelpunt van de woonkamer hoort een mooie eettafel, die goed combineert met uw eetkamerstoelen en andere meubels. Kies daarom voor een industriële eettafel als blikvanger in de woonkamer. Vaak word voor een rechthoekige tafel gekozen, maar een ovale eettafel is ook erg populair. Als je een robuuste eettafel wilt dan raden we een massief boomstamblad aan of wil je liever een moderne look, dan raden wij een massief eikenblad aan.

Daarnaast kan je ook een bijpassend industriële salontafels, bijzettafel, tv meubels en kasten in een bijpassende stijl erbij laten maken. Al onze meubels worden uitsluitend op maat gemaakt met A-kwaliteit materialen, waardoor je jarenlang plezier van jouw meubels hebt. Combineer onze met meubels met bijpassende stoelen en industriële bank of een hocker voor een compleet interieur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *